Termeni si conditii

1. Nota introductiva
Accesarea si plasarea comenzilor pe acest site implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate.
Urmatorii termeni si conditii se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii realizate de catre SC WOW MEDIA SRL, prin intermediul magazinului online www.trandafiri.ro, catre Client.
Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. Va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor inaintea efectuarii oricarei comenzi pe site-ul magazinului nostru online.

2. Definitii
Acest site este administrat de S.C WOW MEDIA S.R.L, denumit in continuare Furnizor.
S.C. WOW MEDIA S.R.L avand sediul social in Bucuresti, Strada Moise Constantin , Nr. 5C, Sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6349/2008 si Codul Unic de Inregistrare: 23675813.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului nostru , va fi denumita Client.
Bunuri: orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre Furnizor, Clientului. Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Furnizor si Client prin care Furnizorul este de acord sa livreze Bunurile, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.
Contract: o Comanda confirmata de catre Furnizor.
Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate pe site.
Termenul “site” folosit in acest document se refera la site- ul www.trandafiri.ro .Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site vor fi denumite in continuare continut.
Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate furnizorului si sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind proprietatea intelectuala.
Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza acest site , indiferent de motiv.
Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.
Prin termenul “date personale”, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, iar pentru persoanele juridice : numele societatii , adresa sediului social, CUI –ul , nr. inregistrare Reg. Comertului , adresa livrare , adresa de e-mail, numarul de telefon si datele de contact ale persoanei care reprezinta societatea .

3. Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele dumneavoastra personale sunt confidentiale. Furnizorul se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor dumneavostra. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de livrare (domiciliu/resedinta), adresa de e-mail in cazul persoanelor fizice, iar pentru persoanele juridice : numele societatii , adresa sediului social, CUI –ul , nr. inregistrare Reg. Comertului , adresa livrare , adresa de e-mail, numarul de telefon si datele de contact ale persoanei care reprezinta societatea .
Prin completarea formularului de inscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a Furnizorului (operator de date cu caracter personal nr. 1234/2016), care isi rezerva dreptul de a utiliza, prelucra, publica actiuni de reclama, marketing si publicitate cu informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.
De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii si/sau obiecte promotionale, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Furnizor sau din partea companiilor asociate de livrare. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informatii si/sau obiecte promotionale., puteti oricand sa refuzati.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, WOW MEDIA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind situatia produselor si comenzilor dvs., informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a firmei si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de noi. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate companiilor asociate de curierat pentru livrarea comenzilor dvs.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa firmei, detaliata la sectiunea Contact a acestui site, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
● o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
● sa interviti asupra datelor transmise;
● sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
● sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, firma noastra poate notifica clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite orice alt tip de mesaje speciale/oferte.
Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site- ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea, S.C. WOW MEDIA S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

4. Limitarea responsabilitatii
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
● intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;
● deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului;
● informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site;
● posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional;
● neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP);
● continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin;
● Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
● produsul comandat nu este pe stoc;
● identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul, specificatiile tehnice sau o oferta promotionala;
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de prezentare in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Furnizorul NU isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru orice pagube aparute prin folosirea inadecvata sau in alt scop decat cel menit sau specificat in instructiunile de utilizarea a produselor cumparate prin intermediul acestui site.
La achizitionare, produsele noastre sunt livrate in ambalajul primit de la firma producatoare, de aceea, Furnizorul nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.
Orice problema va fi adusa la cunostinta de catre Client in maximum 24 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa producatorului produselor respective, pentru stabilirea cauzei, respectiv solutionarea situatiei.
Dupa expedierea produselor, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor, iar returnarea produselor se va efectua doar in conditiile politicii de la sectiunea Retur a acestui site.
Site-ul are rolul de gazduitor pentru postarile utilizatorilor si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor pe care utilizatorii le posteaza. In schimb, isi asuma dreptul de a sterge orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunt interzise comentariile utilizatorilor ce pot fi incadrate in categorii de continut ilegal (rasist,etc) ,potential daunatoare sau comentarii negative. Cu toate acestea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.
Firma noastra nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, Furnizorul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.
Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
Firma nostra nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.
Firma nostra nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

5. Accesul si inregistrarea ca membru
Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.trandafiri.ro sunteti obligat sa furnizati datele personale asa cum sunt acestea specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. De asemenea sunteti obligat sa mentineti si sa actualizati , atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete . Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau a desfiinta contul dumneavoastra si a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.
Furnizorul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator ( adresa de e-mail ) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
In cazul in care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

6. Promotii si concursuri
Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de www.trandafiri.ro in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

7. Livrarea
Furnizorul se obliga sa expedieze Bunurile catre Client in sistem de curierat door-to-door.
In momentul predarii Bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboreaza, Furnizorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile.
Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod obisnuit se incadreaza intre 1 zi sau 3-4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre operatorii nostrii, in functie de modalitatea de livrare selectata. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale.
In cazul in care clientul care a efectuat o comanda nu va fi gasit la adresa indicata de 2 ori consecutiv, ori in cazul refuzului clientului de a primi coletul aferent unei comenzi, furnizorul isi rezerva dreptul de a considera respectiva comanda anulata fara despagubiri sau obligatii ulterioare in sarcina sa.

8. Neconfimarea comenzii
Daca ati facut comanda online, prin e-mail sau electronic aveti nevoie de confirmarea acesteia. In cazul in care ati primit un e-mail de inregistrare a comenzii dar nu ati fost contactat de operatorii nostrii pentru validare, sunati la unul din numerele afisate pe site, deoarece exista posibilitatea sa intervina anumite probleme in functionarea serverului sau a site-ului.
Comenzile ce NU pot fi validate telefonic de catre operatorii nostri NU vor fi livrate.

9. Preturi, facturarea si plata
Atat pretul, cat si termenul si modalitatea de plata sunt mentionate in sectiunea Cum comand a site-ului..
Furnizorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile corecte si complete, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.
Toate preturile prezente pe site includ TVA (20%) si sunt exprimate in RON, acestea nu includ cheltuielile aferente transportului.
Costul transportului este unic, in valoare de 15 RON (TVA inclus), insa poate sa sufere modificari in functie de modalitatea de livrare aleasa sau de aria de acoperire a companiei de transport asociata.
Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client si sunt mentionate in sectiunea Cum comand. Pentru Comenzile cu o valoare mai mare de 199 RON (TVA inclus) cheltuielile de transport sunt suportate de furnizor.
Daca alegeti sa platiti ramburs (numerar), veti putea plati agentului care va livreaza produsele. Pentru mai multe detalii referitoare la plata va rugam sa accesati pagina “Cum comand?”.

10. Returnarea produselor
Produsele vor fi verificate cantitativ si calitativ de dvs. la receptionarea marfii, iar daca anumite produse nu corespund din motive intemeiate, acestea pot fi refuzate.
De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Furnizor prin intermediul magazinului online cumparatorul beneficiaza de returnarea Bunurilor in termen de 14 zile. Ne rezervam dreptul de a refuza orice retur ce depaseste acest termen, indiferent de motiv.
Furnizorul accepta returnarea oricarui Bun, cu conditia ca Bunul returnat sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare si sa fie returnat in ambalajul sau original, de asemenea, nedeteriorat, cu toate accesoriile si etichetele atasate si insotit de documentatia aferenta platii si primirii. In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau nu mai are ambalaj si nu respecta cerintele reglementate prin lege, atunci produsul nu mai poate fi returnat.
Daca doriti sa returnati un produs va rugam sa accesati sectiunea Retur a site- ului si sa completati formularul integral, urmarind procedura indicata.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre Client, iar inlocuirea produselor se va efectua in termen de 30 de zile de la primirea la sediul firmei a Bunului. In cazul epuizarii stocului ce duce la imposibilitatea inlocuirii produsului, clientul va primi rambursarea contravalorii produsului in termenul mentionat anterior.

11. Garantia
Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

12. Legaturi externe
Site-ul poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora, Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care redirectioneaza aceste link-uri.

13. Conditii legale
Prezentul site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman, dintre care amintim Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Produsele vor fi insotite de documente fiscale in conformitate cu legile in vigoare.

14. Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

15. Litigii
Daca orice alta problema legata de Bunurile oferite de Furnizor nu este prezenta in articolele din prezentul document, aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor. Daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde Furnizorul isi are sediul.