Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/visiro/domains/trandafiri.ro/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/visiro/domains/trandafiri.ro/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/visiro/domains/trandafiri.ro/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
De ce să alegeți trandafiri roșii pentru ziua îndrăgostiților? – Trandafiri

Trandafiri

De ce să alegeți trandafiri roșii pentru ziua îndrăgostiților?

Semnificația trandafirilor roșii

În mod firesc, trandafirul este considerat floarea iubirii, motiv pentru care trandafirii roșii sunt cadouri populare pentru Ziua Îndrăgostiților. Nuanța și varianta transmit emoții profunde, inclusiv cea a dorinței, iubirii și pasiunii. Trandafirii roșii sunt adesea folosiți și pentru a exprima sentimente de admirație, respect și devotament.

Pe lângă culoare, numărul de trandafiri dintr-un buchet transmite un anumit mesaj. O duzină de trandafiri este cea mai răspândită cantitate de oferit și este asociată cu mesajul „Te iubesc” și „Vreau să fii a mea”.

Unde să comandați trandafiri roșii pentru Ziua Îndrăgostiților?

Trandafirii (în special cei de soi roșu) sunt la mare căutare pentru Ziua Îndrăgostiților. Comandarea unui buchet de trandafiri roșii online este o modalitate rapidă de a trimite mesajul nostru unui prieten, prietene sau partener. Există multe site-uri specializate care au o selecție uriașă de trandafiri, special dedicați evenimentelor cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, multe dintre ele oferind livrare în aceeași zi sau cel târziu în ziua următoare. Puteți chiar să le trimiteți direct la casa sau biroul persoanei la care doriți să ajungă.

De la buchete romantice la stiluri distractive și mesaje subtile pentru flirt, există o serie de opțiuni din care puteți alege! Indiferent dacă optați ca toți trandafirii să fie roșii sau un amestec de roz, galben, portocaliu și roșu rubin, există un stil și un miros care să se potrivească nevoilor fiecărui client.

De ce să trimitem trandafiri în Ziua Îndrăgostiților?

Trimiterea trandafirilor persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților este o tradiție care și-a câștigat locul în timp. Totuși, nu toți trandafirii sunt la fel! Aceste flori elegante, dar fragile, necesită îngrijirea corectă pentru a rezista testului timpului. Acesta este motivul pentru care trimiterea trandafirilor folosind un serviciu care oferă livrarea în aceeași zi este o idee grozavă! Aceasta inseamnă ca trandafirii vor ajunge in conditii maxime de prospețime, tinând cont că ei sunt păstrați,de cele mai multe ori, în incăperi frigorifice.

Ce mesaj veți trimite?

În afară de trimiterea mesajului de dragoste însoțit de trandafiri cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, de ce să nu adăugați o notă scrisă de mână? Mulți florariști online vă vor permite să faceți acest lucru înainte de efectuarea plății. Scriind cateva cuvinte, chiar daca este pur si simplu numele tau sau un mesaj cu adevarat criptic, iti va permite sa creezi un cadou personalizat și cat se poate de plăcut estetic.

Post a Comment